Isolatie

Thermische, akoestische, brandwerende, geblazen isolatie

Muurisolatie

Slecht geïsoleerde muren kunnen tot 25% warmteverlies leiden en het huis onaangenaam doen aanvoelen.
Er bestaan verscheidene materialen om muren te isoleren: daarom komt Karta helemaal tot bij u om een diagnose te stellen opdat u een keuze kan maken, en het biedt u een gratis offerte aan die zo nauw mogelijk bij uw noden aansluit.

Voor een groter comfort bestaan er meerdere oplossingen:

Plaatsing van vaste isolatiepanelen die men tegen een muur plakt en die tegelijk de afwerking vormen. Het plaatsen van een stalen of houten skelet, gevuld met soepel isolatiemateriaal. Karta kan u dit werk ruw opleveren of ook de afwerking voor u uitvoeren.

Dakisolatie

 Uw dak isoleren bespaart u 30 à 40% energie!
Hoe begint u eraan?

 

  • Als u niet van plan bent uw zolder dagelijks te gebruiken, is de ideale oplossing de vloer te isoleren, opdat de warmte van de onderliggende kamers niet opstijgt om een ongebruikt vertrek te verwarmen.
  • Als uw zolder wel bewoond wordt, dan is het verkieslijk de dakhellingen te isoleren om te voorkomen dat dit vertrek afkoelt.
  • Als u een kruipzolder hebt, kunnen opspuittechnieken een optie voor u zijn. Met behulp van een machine komen we op de vloer een isolatielaag van 20 à 30 cm dik spuiten, waardoor de gehele ruimte is geïsoleerd, tot zelfs in de moeilijkst te bereiken hoekjes.

Vraag ons advies!

Vloerisolatie

 Als uw vloer regelmatig koud aanvoelt, is dat een teken dat hij niet goed geïsoleerd is. Om dat te verhelpen biedt Karta twee soorten isolatie aan, naargelang uw vloer geïsoleerd is of niet.

Doe een beroep op onze expertise!

Faite appel à notre expertise !

Ecologische isolatie

Wij sporen u aan om materialen met natuurlijke eigenschappen te gebruiken. Karta kan u ook helpen bij het maken van een ecologische keuze. Een van de vele voordelen van natuurlijke isolatiemiddelen is hun ademend vermogen, waardoor ze van nature het vochtigheidsgehalte in uw huis regelen.
Ecologische isolatie is niet alleen een persoonlijke, maatschappelijke en milieubewuste keuze, ze biedt ook bepaalde weldaden die uw levenskwaliteit kunnen verbeteren.
Voordelen van ecologische producten:

Ze zijn gezonder en kunnen de ademhaling van personen met allergieën kwalitatief verbeteren. Ze ademen meer, waardoor de luchtkwaliteit meer in evenwicht is. Ze zorgen voor een stabiele vochtigheidsgraad in uw woning, doordat ze vocht kunnen absorberen maar ook afgeven.

Inblazingstechnieken

Dergelijke aanbrengingstechnieken kunnen aangepast worden aan de specifieke kenmerken van elke plaats en laten toe kostbare tijd te winnen om glaswol, rockwool maar ook cellulosewatten aan te brengen. KARTA is een filiaal van de SATNAM-groep, sinds meer dan 25 jaar expert op de Franse markt voor het aanbrengen van isolatiematerialen door spuittechnieken.

Contacteer ons

5 + 11 =

Het hoofdkantoor: 157 Zeedijk 8370 Blaankenberge

Werkplaats : rue des Verreries 29, 7170 Manage.

België: +32 465 884 766

France: +33 780 04 83 61