Isolatie

Warmte-isolatie

Muurisolatie

Geïsoleerde muren kunnen vertegenwoordigen tot 25% warmteverlies en geven een slechte sfeer in het huisEr zijn versch
illende materialen om een muur te isoleren, dat is de reden waarom Karta reist naar uw huis om de beste diagnose in uw keuze door het aanbieden van u een gratis offerte zo dicht mogelijk bij uw behoeften.

Om uw comfort te verbeteren, verschillende oplossingen:

    De installatie van stijve isolerende panelen die tegen de muur worden gelijmd en die tegelijkertijd als afwerkingsglas dienen.De installatie van een metalen of houten frame, gevuld met een flexibele isolator. AD Isolation kan u dit ruwe werk of bieden u om de afwerking te maken.

Dakisolatie

Het dak isoleren: het is 30-40% energiebesparing!
Hoe doen we dat?

  • Als uw zolder niet bedoeld is om bezet te worden, is de ideale oplossing om de vloer te isoleren zodat de hitte van de lagere ruimten niet tot een leeg volume leidt.
  • Als uw zolder is bedoeld om te worden bewoond, is het het beste om de hellingen van het dak te isoleren om te voorkomen dat de buitenlucht van het koelen van uw kamer.
  • Als u wordt geconfronteerd met een verlies van hoogte, kan de blaastechniek ook een optie voor u zijn. Met behulp van een machine projecteren we een isolator op de grond tot een dikte van 20 tot 30 cm, zodat alle gebieden geïsoleerd zijn, zelfs in onbereikbare hoeken.

Vraag ons om advies!

Grondisolatie

Als u regelmatig het gevoel heeft dat uw grond koud is, is het niet goed geïsoleerd. Om dit te verhelpen, karta biedt twee soorten isolatie, afhankelijk van het al dan niet afgewerkte vloer.

Doe een beroep op onze expertise!

Ecologische isolatie

Wij moedigen u aan om materialen met natuurlijke eigenschappen te gebruiken, Karta kan u ook helpen bij uw ecologische keuze. Een van de vele voordelen van natuurlijke isolatie is hun ademende eigenschap, zodat u op natuurlijke wijze een vochtigheidsniveau in uw huis regelen.
Naast een persoonlijke en sociaal-ecologische keuze, ecologische isolatie heeft bepaalde deugden om uw kwaliteit van leven te verbeteren.
Voordelen van milieuvriendelijke producten:

    Ze zijn gezonder en kunnen de ademhalingskwaliteit van mensen met allergieën verbeteren.Ze zijn ademender, wat een betere balans van de luchtkwaliteit mogelijk maakt.Hiermee u een stabiel vochtigheidsniveau in uw huis verkrijgen, dat vocht kan absorberen, maar ook kan herstellen.

Blaas-of ademhalingstechnieken

Dit zijn installatietechnieken die het mogelijk maken zich aan te passen aan de beperkingen van elke bouwplaats en kostbare tijd te besparen om glaswol, steenwol maar ook cellulose ouate toe te passen. KARTA is een dochteronderneming van de SATNAM Group, een expert in de installatie van isolatoren door projectie voor meer dan 25 jaar op de Franse markt.