vuur

flocage

Vuur flocage

Vuur Flocage De brand van de flocage gesneden

Brandbestrijding is de kern van ons bedrijf. Onze floqueurs worden direct getraind op bouwplaatsen. Wij zijn gelicentieerde applicators van fabrikanten Daussan en Carboline onder anderen.

We kunnen werken aan beide soorten bescherming: schilferen en pasty. Wij zijn Certified Qualibat RGE in isolatie voor Frankrijk.

Het bouwen van brand-snijdende flocage isoleert een kamer en houdt het koeler of warmer binnenshuis.

Neem gerust contact met ons op!

Realisatie van stafmantel of "Promat"

Karta Scs voorziet en legt de-roken schede; wij voeren uw compartimenteringen, en uw RF aanscherping, gevormd Promat. Rookvrij roken stelt mensen in staat om meer tijd te nemen uit een gebouw in het geval van een brand. Brandplaten, calciumsilicaatpanelen en STAF-platen worden gebruikt om effectieve brandbeveiliging door compartimentering te implementeren.

Wij hebben alle ervaring die nodig is om u te adviseren en een professioneel resultaat te behalen.
Neem gerust contact met ons op!

Intumescent schilderen

De intumescente verf heeft de mogelijkheid om in te dikken door uitzetting in geval van langdurige overmatige hitte. Het doel van dit schilderij is om de verspreiding van vlammen in een gebouw te vertragen. Het kan de hoge temperatuur in een ruimte in het geval van een brand bevatten. Aldus wordt de tijd van het uitspreiden van een brand door de muren sterk verlengd. Het kan worden toegepast op muren, stalen balken.

Het bedrijf stelt zijn ervaring ter beschikking om de benodigde verf te berekenen, aldus de P.V. om de gewenste brandwerendheid op uw site te bereiken.
Met behulp van meetinstrumenten, elektromagnetische sonde en gegradueerde meter wordt de dikte van de aangebrachte verf eenmaal droog gecontroleerd. Karta is goedgekeurd door de fabrikant/distributeur Carboline, een referentie in de sector.

Join Cf - RF rock wol reserage - kabelpad - brand mouw - Calfeutrement

Karta werkt nauw samen met fabrikanten zoals Tremco-Illbruck, of testcentra om aan uw behoeften te voldoen.

Neem gerust contact met ons op!

Flocage gebouw

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van flocage. Brandwerendheid (RF) is voor ons geen geheim. Aangezien flocage een vrij complexe techniek is, wordt het sterk aangeraden om een beroep te doen op professionals van het bouwen van flocage. Deze bouwfooitechniek maakt het mogelijk om thermische bruggen efficiënter te elimineren. Bekijk onze prestaties en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Het afvuren van een gebouw is een van de belangrijkste stappen in de naleving van een gebouw. We gebruiken vezelige flocage technieken en pasteuze flocage. Vezelig schilferen wordt bereikt door de projectie van droge stof, terwijl de pasteuze flocage wordt bereikt door de projectie van vochtige materie. Beide methoden volgen hetzelfde proces en geven hetzelfde eindresultaat: een vuurgesneden flocage. We maken gebruik van projectiemachines waarmee we efficiënt en snel kunnen werken.

Neem gerust contact met ons op!

Twee soorten bescherming: vezelig flocage en pasteuze flocage

 

 

Vezelig schilferen is bestand tegen knaagdieren en parasieten door zijn onuitkostrekkende aard. Vezelige isolatie is relatief goedkoop en zeer effectief voor het bouwen van flocage. Het is niet schadelijk of giftig omdat het een isolator is die voornamelijk uit minerale wol bestaat. Vezelige vuurfooi wordt toegepast door projectie die kan variëren in dikte van 10mm tot 160mm. Dit vezelige proces wordt gebruikt in thermische isolatie, akoestische isolatie en ook voor brandwerendheid omdat het brandwerende eigenschappen heeft.

Pasteuze flocage heeft brandbestrijding eigenschappen zoals vezelige flocage. Het is ook van toepassing door projectie en wordt ook zeer vaak gebruikt voor passieve brandbeveiliging.

Neem gerust contact met ons op!


Contacteer ons!